Basisscholen Oud-Beijerland ontvangen uitnodiging voor Obstakelrun (OSV Fun Run)

Home / Geen categorie / Basisscholen Oud-Beijerland ontvangen uitnodiging voor Obstakelrun (OSV Fun Run)

Geachte directeur,

Roparun Team 186 Ligthart schilders organiseert in samenwerking met OSV op 15 maart 2019 een Obstakelrun voor basisschoolleerlingen. We zouden graag zoveel mogelijk leerlingen en ouders hierbij willen betrekken om met de actie zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. Met de opbrengst steunt de Roparun instellingen, goede doelen of projecten op het gebied van palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

De obstakelrun zal worden gestart met een warming-up door de Roparun vogel. Het parkoers heeft  een echte stormbaan. Vervolgens moet men door autobanden, over de tribunes en langs de kleedkamers. Voor de jongste deelnemers (t/m 12 jaar) is de afstand 500 meter. Voor de familie run zal de afstand 1860 meter bedragen. Deze afstand is gekozen omdat we team 186 zijn.

De kinderen kunnen zich laten sponsoren. Ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s, maar ook buren en vrienden kunnen deelnemen, maar zijn vaak enthousiaste sponsors. Hiervoor hebben we een donatiemodule ingericht (www.team186.nl of https://supportanddonate.com/event/224/osv-fun-run-2019/). Verder nodigen we iedereen uit om de kinderen tijdens de obstakelloop aan te moedigen.

Na afloop zijn er medailles voor de deelnemers en is er limonade en fruit voor de deelnemers. Voor de supporters zal er ook koffie en thee zijn.

We zouden het heel fijn vinden als u onze Obstakelrun onder de aandacht van leerlingen en ouders zou willen brengen. Dit zou kunnen via jullie Nieuwsbrief, via het ophangen van flyers en deze brief. De flyers kunnen we langsbrengen. Ook op onze website (www.team186.nl) staat meer informatie over onze actie.

Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.                                            

Met vriendelijke groet, 

Mede namens Roparunteam 186 Ligthart

Francien Kleinendorst (mobiel: 06-113 702 38)
Carin Uyl-de Groot (mobiel: 06-228 093 02)

Leave a Comment